HomeNicolien Pronk van VeenSportinstructieTriggerpointSportmassageContactFoto'sVoorwaardenDisclamer

Aerobicles
Hardloopcursus
Choreografie
Tarieven
Aerobicles

Feel Active en kom een uurtje in de week meedoen basis-aerobic.
Basis-aerobic is goed voor de spierversterking, coördinatie en de conditie. 

Het eerste half uur van de les doen we basis aerobicpassen op een stimulerende beat. Je bepaalt zelf de intensiteit hiervan door de aerobicpassen springend uit te voeren of juist kleinere passen te zetten. 
Het tweede half uur doen we spierversterkende oefeningen. Staand of op een matje worden 4 verschillende spierengroepen getraind met behulp van gewichtjes(dumbels) en elastieken(dynaband). We sluiten af met alle getrainde spieren stretchen en een momentje relaxen!


Als het goed weer is gaan we
buiten sporten. Tijdens een het stevig wandelen doen we allerlei oefeningen met behulp van hulpmiddelen die we onderweg tegen komen!

Belangrijk bij dit sportuur is 'veilig bewegen'! Ik coach op de goede uitvoering van de oefeningen en bied een alternatief als blessures of klachten de standaard uitvoering van de oefening belemmeren.

Zin in gevarieerd bewegen op en lekkere muziek onder professionele begeleiding? Dat kan elke donderdag van 20.00 - 21.00 uur. Locatie is de speelzaal van basisschool De Tweemaster , Van Limburg Stirumlaan 105 in Naarden. 
Meld je via de mail of telefonisch aan voor een gratis proefles!

 

  

 

 

HomeNicolien Pronk van VeenSportinstructieTriggerpointSportmassageContactFoto'sVoorwaardenDisclamer