Sporten

Vanaf april 2023 is de praktijk tijdelijk gesloten.

Om je fit en actief te voelen en het zo te houden, is structureel bewegen het toverwoord!
Sporten op uw eigen niveau, met persoonlijke begeleiding, lekker fanatiek in een gezellige sfeer zijn belangrijk!
Graag nodig ik u uit voor een van de sportlessen van Feel Active.
Over alle lessen vindt u op deze site meer informatie.

Aerobic
### Feel Active en kom een uurtje in de week meedoen basis-aerobic Basis-aerobic is goed voor de spierversterking, coördinatie en de conditie. Het eerste half uur van de les doen we basis aerobicpassen op een stimulerende beat. Je bepaalt zelf de intensiteit hiervan door de aerobicpassen springend uit te voeren of juist kleinere passen te zetten. Het tweede half uur doen we spierversterkende oefeningen. Staand of op een matje worden 4 verschillende spierengroepen getraind met behulp van gewichtjes en elastieken. We sluiten af met alle getrainde spieren stretchen en een momentje relaxen! Als het goed weer of in tijden van Corona gaan we buiten sporten. Tijdens een het stevig wandelen doen we allerlei oefeningen met behulp van hulpmiddelen die we onderweg tegen komen! Belangrijk bij dit sportuur is 'veilig bewegen'! Ik coach op de goede uitvoering van de oefeningen en bied een alternatief als blessures of klachten de standaard uitvoering van de oefening belemmeren. ### Zin in gevarieerd bewegen op en lekkere muziek onder professionele begeleiding? Dat kan elke donderdag van 19.45 - 20.45 uur. Locatie is (tijdelijk) op het schoolplein van de Tweemaster aan de Amersfoorstestraatweg 12a te Naarden [Meld je via de mail of telefonisch aan voor een gratis proefles!](/contact)
Hardlopen
### Feel Active geeft hardloopcursussen voor de beginnende sporters. Zondagochtend 9:30 uur of maandagavond 19:45 uur hardloopcursus! Rent u mee?? Kom een proefles doen! @info-at-feelactive-dot-nl@ Altijd al lekker een half uurtje willen hardlopen zonder te stoppen en blessures? Of meedoen aan de 5 km run tijdens een evenement?? Op maandagavond en zondagochtend geef ik hardlooptraining voor de hardloper met beginnend en gemiddeld niveau. Loop je ook mee?? Het goed opbouwen van het hardlopen is uiterst belangrijk om blessures te voorkomen, een mooi doel te bereiken en te behouden. Bij deze cursus krijg je veel tips waar je op moet letten tijdens het hardlopen, er wordt een opbouw op maat aangeboden zodat je een goede basis gaat ontwikkelen. Daarna gaan we aan de slag met je tempo en de duur verhogen. We doen technische oefenen en verbeteren de conditie. Tevens werkt het heel motiverend om lekker samen te lopen onder professionele begeleiding. Feel Active begeleid je tien tot vijftien trainingen in een kleine groep van maximaal 10 renners. - Locatie: Naarden of Bussum. - Tijdstip: maandag 19:45 uur en zondag 9:30 uur. - Aantal: periodes van 10 tot 15 lessen. - Benodigdheden: goede hardloopschoenen, nog een moment in de week om de training zelfstandig te herhalen. ### Zin in hardlopen onder professionele begeleiding? _Meld je nu aan!_ Stuur een mail naar @info-at-feelactive-dot-nl@. Je ontvangt direct een inschrijfformulier en nadere informatie.
Choreografie
### Zoekt u een choreografie voor een (school)musical? Wilt u de kinderen op een partijtje lekker laten dansen? Of een flashmob-spektakel tijdens een feestje? Voor het maken en aanleren van een dans-choreografie voor alle leeftijden uit verschillende dansstijlen, kunt u terecht bij Feel Active. Feel Active regelt de muziek, de choreografie en het aanleren van de dans. Geheel toegesneden op uw wens en uw budget.
Tarieven sporten
_Vanaf april 2023 is de praktijk tijdelijk gesloten._ ## Groepslessen park-aerobicles Per 10 weken =€ 85,- / losse les € 11,25= Proefles is gratis. ## Begeleid hardlopen De kosten voor begeleiding bij het opbouwen van hardlopen zijn afhankelijk van uw wensen. Basistarief voor een uur per week in groepsvorm gedurende 10 weken is =€ 112,50.= ## BTW Tarieven zijn inclusief 21% BTW. Betaling via factuur.
Planken op roze schoenen